AANLEVERSPECIFICATIES

Zoals in elke sector is het altijd aan te raden om langs te gaan bij een vakman. Wil je toch zelf aan de slag met het opmaken en opslaan van je drukwerk? Hieronder delen wij enkele handige tips en tricks over het juist aanleveren van bestanden. Twijfel je bij het opmaken van je drukwerk? Aarzel niet ons te contacteren. Wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen!

Type bestanden: Bestanden kunnen worden aangeleverd in de bestandsformaten: PDF, JPG, TIF, EPS,...

1- BIJ VOORKEUR ALS DRUKKLARE PDF

PDF bestanden dienen te zijn opgeslagen als PDF/X-1a:2001 - stel snijlijnen en 3mm afloop in (deze joboption kan u automatisch vinden in al de Adobe programma’s)
Controleer de pdf voordat u deze bij ons upload, let oa. op: ingesloten lettertypes, afloop (3mm) kleurgebruik (CMYK-Pantone-GRIJSWAARDEN), hoge resolutie beelden (300dpi), overdruk, NIET IN UITVOUW (spread),...
VERMIJD REGISTRATIEZWART

2- Open bestand

als u geen PDF kunt maken, kunt u een open bestand aanleveren.
In Microsoft Word – Publisher – Excel – Powerpoint is het toch mogelijk drukklare bestanden te maken. Een PDF - probeer zo hoog mogelijke resolutie te gebruiken.

3- Bestanden aanleveren

via e-mail (maximaal 15 MB)→ drukkerij@epo.be
via server (grotere bestanden)→ kunt u via www.wetransfer.com uploaden naar epotransfer@epo.be. Vermeld uw gegevens.
U kunt natuurlijk ook altijd langs komen bij de drukkerij EPO met een USB-stick, DVD of Harddisk
Uw bestanden worden door drukkerij epo gecontroleerd, indien de bestanden niet voldoen aan onze criteria, nemen wij contact met u op.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Hierbij moet u denken aan taal- en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten, lage resolutiebeelden, enz.

download extra bestand: aanlevering_materiaal